STŘEDA 23.11.2016

POLÉVKA:
Ruský boršč / 24,-

HLAVNÍ JÍDLA:
150 gr     Přes noc vařená loupaná hovězí plec přelitá smetanovou omáčkou s čerstvým koprem a houskovými knedlíky / 109,-
150 gr     Domácí zabijačkový gulášek s houskovými knedlíky / 89,-
150 gr     Marinovaná vepřová krkovička v čerstvém zázvoru s dušenou kapustou a bramborovými šiškami / 94,-
150 gr     Čerstvé těstoviny s grilovaným kuřecím prsíčkem, listovým špenátem a anglickou slaninou restované na červené cibulce, sypané parmazánem / 94,-
150 gr     Smažená vepřová kotleta s domácím bramborovým salátem a citrónem / 94,-
2 ks     Fazolové lusky přelité bešamelovou omáčkou se sázeným vejcem a vařenými brambory / 88,-
    
logo-transparentSALÁT:
Salátek z červeného zelí s majonézou / 28,-

DEZERT:
Borůvkový koláč / 24,-

NA ZÍTRA PŘIPRAVUJEME:
Polévka: Čočková s klobásou
Plněné bramborové knedlíky uzeným masem podávané s hlávkovým zelím a osmaženou cibulkou

Navštivte naší masnu v pasáži vedle hotelu.

Po předložení účtenky z naší restaurace, Vám poskytneme 7% slevu na Váš nákup.

Jídla připravil: Eduard Kolda s kolektivem
Ceny kontroloval: Ing. Jan Göttel
Smluvní ceny – ceny jsou konečné – III. cenová skupina